Solarwatt

Solarwatt

 

Solarwatt is met haar zonnepanelen al meer dan 20 jaar actief op gebied van duurzame energie. De laatste jaren zijn daar steeds meer aanverwante producten en innovaties bijgekomen. Een van de meest recente innovaties is de Solarwatt MyReserve thuisaccu, ook wel bekent onder de naam BMW thuisaccu.

Een batterij voor thuis, waardoor het mogelijk is om zonne-energie of nachtstroom van het net op te slaan om op een later tijdstip te gebruiken. De thuisbatterij van Solarwatt is in Nederland verkrijgbaar en is in de media ook veel onder de aandacht geweest onder de naam BMW thuisaccu of BMW MyReserve. Dit komt voornamelijk doordat de groot aandeelhouder van Solarwatt (Stefan Quandt) ook groot aandeelhouder is van BMW en deze twee bedrijven nauw samenwerken om elektrisch rijden met de BMWi modellen (volledig elektrisch) en het laden van deze auto's dichter bij elkaar te brengen.   

 

Systemen

  • Solarwatt MyReserve

Contactformulier

Interesse in een van de bovenstaande producten? Wil je gratis en geheel vrijblijvend advies? Vul het contactformulier in.

Wij helpen je graag verder...

Loading